Zeer Luxe villa in Calpe, Costa Blanca, Spanje

Referentienummer CLV2641 Prijs in Euro 3.300.000,- k.k.
Locatie Calpe Soort object Zeer luxe Villa
Aantal slaapkamers 6 Woonoppervlakte 800 m2
Aantal Badkamers 5 Perceelgrote 1400 m2
Zwembad  privé 12X 6 Afstand naar zee 0 km
Gemeubileerd nee  
Bijzonderheden zeer privé gelegen, 2 keukens, 2 woonkamers, dubbele garage, centrale verwarming, Airco, Alarm, vidieo bewaking, BQQ en veel meer.

Het is niet alleen het adembenemende uitzicht op de altijd fascinerende Middellandse Zee dat deze villa zeer bijzonder maakt. Omgeven door de prachtige, ongerepte, rotsachtige kustlijn en de verleidelijke Calpe skyline aan de horizon, die met zijn talloze lichtjes, een verleidelijke beroep uitoefent op, met name in de avond en 's nachts, op de verbaasde toeschouwer waardoor die in vervoering raakt en inspireert, maar deze villa met zijn uitzonderlijke architectuur, tot een virtueel kunstwerk op zich maakt.

 
Deze zeer uitzonderlijke nieuwbouw villa, gelegen te midden van een betoverende tuin, statige terrassen en een sprankelend zwembad is voorzien van markante bochten, die deze villa tot een modern kasteel maken. Door de meest verfijnde  hoogwaardige materialen te verenigen in een onvoorstelbare volmaaktheid verdeeld over drie niveaus, is een ongelooflijke woonomgeving gecreëerd met zijn eigentijdse en unieke charme

 

Vooral het verleidelijke is het samenspel van vormen en kleuren in voortdurende nieuwe variaties, maken van de kamers iets betoverend zacht, harmonieuze pracht en frisheid maar tegelijkertijd zeer warmte op zich. Het spreekt vanzelf dat alle technische hoogstandjes in deze villa beschikbaar zijn. Alles aan dit pand is uitstekend, prachtig, mooi en val de alle hoogste kwaliteit.

 
.